Dear guests!

We are closed for season 2024.

We are gladely expecting you in season 2025.

 

Dragi gosti!

Za sezonu 2024. smo zatvoreni.

Rado ćemo vas ugostiti u sezoni 2025.

 

Komfor Pansion Park smješten je u centru grada Slunja na ulazu u Nacionalni park Plitvička jezera. Slunj je gostima najpoznatiji po prekrasnoj prirodi, rijekama, ljubaznim domaćinima i vodeničarskom naselju Rastoke koje mnogi nazivaju „male Plitvice“ od pansiona udaljene svega 300 metara.

Svojim gostima nudimo 18 klimatiziranih i grijanih soba sa vlastitom kupaonicom, 32“ LED TV sa satelitskim programima na više jezika.  U sklopu pansiona nalazi se caffe bar i beplatan vlastiti parking. Sav prostor pokriven je besplatnim brzim WiFi internetom.

Gostima nudimo raznovrstan i obilan buffet doručak obogaćen domaćim  proizvodima (domaći sir, jaja, sokovi, marmelade, kobasice i sl.) , a za večere predlažemo neki od obližnjih restorana u prekrasnim Rastokama

Posebno izdvajamo mogućnost kupanja na obližnjem  gradskom kupalištu na rijeci Korani kao i ugodne šetnje stazama uz rijeku Slunjčicu i Stari grad Slunj.

Uz pansion se nalazi gradski park sa dječjim igralištem i svi važniji sadržaji: turistički ured, samoposluga, pekara, autobusna stanica, banke, bankomati, ambulanta, policija, gradska uprava ...

Upišite promo kod 123456 za 10% popusta prilikom rezervacije sa internet stranice 

 
Pansion Park Slunj 

Aktivni odmor

Baraćeve špilje

Rafting

Jahanje

Kupanje

Šetnja

Rastoke

Slunj

Plitvice

Idi na vrh